MÉDIAMEGJELENÉSEK

A tárgyaló szint gördülékenysége – hogyan lehet javítani a borzasztó angolunkon?

A Női Váltón megjelent cikkemből megtudhatod, hogy a nyelvtanulás kulcsa a hibázástól való félelem leküzdése és a kommunikációra való fókuszálás. A nyelvtanulás nem csupán nyelvtani szabályok elsajátítását jelenti, hanem a kommunikációs készségek fejlesztését is. A sikerhez elengedhetetlen a kitartás, a motiváció és a megfelelő tanulási módszer kiválasztása.

Positive Attitude and Dedication

A BOAST magazine-ban megjelent angol nyelvű bemutatkozó cikkemből jobban megismerheted szakmai hátteremet és gondolataimat a nyelvtanulás akadályairól. Tapasztalt coachként hogyan tudok segíteni az általam kifejlesztett módszerrel azoknak a szakembereknek, akiknek tárgyalásokat kell folytatniuk vagy prezentációkat kell tartaniuk angol nyelven.

Így készülj fel: Angol nyelvű állásinterjú

A CV online blogban megjelent cikkem az angol nyelvű állásinterjúkra való felkészüléshez ad tippeket. Kiemeli, hogy az önéletrajz és a motivációs levél is angolul legyen megírva, és fontos alaposan tájékozódni a cégről és a munkakörről. Emellett a leggyakoribb interjúkérdésekre is érdemes előre felkészülni angolul, és begyakorolni a válaszokat. A cikk hangsúlyozza, hogy a folyékony kommunikáció a lényeg, nem a tökéletes nyelvtudás, és bátran kell visszakérdezni, ha nem értünk valamit. Végül hasznos tippeket ad telefonos és videós interjúk esetére is.

Miért elengedhetetlen a tárgyalóképes angol nyelvtudás egy HR vezető számára?

A CV online blogban megjelent cikkemen arról írok, hogy a tárgyalóképes angol nyelvtudás miért kritikus fontosságú az HR vezetők számára a globalizáció és távmunka térnyerésével. Az angol nyelvű kommunikáció nélkülözhetetlen a toborzásban, állásinterjúk lebonyolításában, külföldi tárgyalásokon és a multinacionális környezetben való napi munkavégzés során. A magas szintű nyelvtudás növeli a vezető hitelességét és hatékonyságát, elősegítve a cég nemzetközi stratégiájának sikeres támogatását és a globális működést. 

The Mindset of Successful Language Learners

A BOAST magazine-ban megjelent angol nyelvű cikkemből megtudhatod, hogy hogyan lehet átvenni a sikeres nyelvtanulók hozzáállását az angol nyelv tanulásában, különös tekintettel a szakmai környezetben történő hatékony kommunikációra. A negatív hozzáállások leküzdésével és pozitív célok kitűzésével a nyelvtanulók magabiztosabban tudnak tárgyalni, prezentálni és kommunikálni angolul, ami elengedhetetlen a nemzetközi üzleti kapcsolatok építéséhez és fenntartásához.

ELAKADTÁL?

Jelentkezz be hozzám egy kötelezettség nélküli, díjmentes üzleti angol konzultációra, ahol segítek neked a nyelvi gátlások feltérképezésében és a helyes tanulási stratégia kijelölésében.